Alüminyum Kenet Çatı Nedir?

Alüminyum Kenet Çatı Nedir?

Alüminyum kenet çatı en hafif çatı kaplama sistemidir. Yüksek korozyon direnci, dayanıklılığı, su sızdırmazlığı, hafifliği ve bakım gerektirmemesi günümüzde popüler bir malzeme olarak kenet çatı sisteminde alüminyum kenedi tercih sebebi yapmaktadır.  

Alüminyum Kenet Çatı İçin Neden Vestis®?

İtalyan, VESTİS markalı alüminyum ise 40 yıl garantili alüminyum çatı ve cephe kaplaması olarak alüminyum kenet projeleri için tercih sebebi olan tek markadır.
VESTİS Alümünyum Kenet Çatılar; paslanmaz ve korozyona uğramaz.  
VESTİS Alüminyumun yüzeyinde koruyucu özel bir tabaka vardır. Bu özellik, koruyucu renk katmanları ile birleşince paslanmayan, solmayan ve agresif iklim koşullarında dahi etkilenmeyen mükemmel bir alüminyum kenet malzemesi ortaya koymaktadır.
VESTİS Alüminyum, diğer alüminyumlardan çok farklıdır. Gece-gündüz sıcaklık farkları, donma, ısıl genleşmeler sorun olmayıp, kırılma veya çatlama vakaları görülmeyip, ilk günkü gibi VESTİS alüminyum çatılar yerinde kalır.
40 yıl üretici garantisi verebilen alüminyum kenet çatılar için en güçlü ve en ideal marka VESTİS’tir.
Vestis®, yüksek performanslı, özel olarak odaklanılmış son görünümü ile uzun ömürlülüğü garanti eder.
Vestis®, sağladığı korumanın yanında metal gövdenin görüntüsünü de farklı kılan, geniş renk ve renk tonu yelpazesi ile görüntüsü ayırt edilebilen, özel bir kaplamayla korunan ve alüminyum maddeden oluşan yassı haddelenmiş bir yapı endüstrisi ürünüdür. Vestis, yapı sektörü için yassı haddelenmiş ürünler içerisinde, UNI EN 485-2 ve UNI EN 573-3 standartlarına göre çok yüksek kaliteli bir performans üründür.
En iyi kimyasal ve mekanik özelliklere sahip alaşımlarda (çekme, uzama, bükülme, direnç, eğilme, korozyon) EN ve ECCA Standartlarında Üretilir. CE, ISO 9001 ve ISO 14001sertifikalarına sahiptir.
Daha fazla ve detaylı bilgi için “VESTİS alüminyum kenet departmanımız” ile irtibata geçebilirsiniz.

Kenet Çatı ve Cephe Sistemleri kategorimize geri dönebilir ya da VESTIS® ALÜMİNYUM hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.