Kenet Çatı Makinesinde Son Nokta

Kenet Çatı Makinesinde Son Nokta

Schlebach Mini Prof Plus Kenet Çatı Makinası sadece 155 kg ağırlığında, oldukça hafif ama bir o kadar dayanıklı, Alman yapımı mükemmel bir makinedir. Schlebach, Kenetli Metal Teknolojisi için, 1979 yılından beri Almanya’da üretim yapan, sektöründe lider bir isimdir. Kenet sistem için gerek duyulan makinelerin yanı sıra, yardımcı makine ve ekipmanlar konusunda da dünyada en çok tercih edilen markadır.

Schlebach Mini Prof Plus Çatı Kenet Makinası da bir Alman markasının tüm özelliklerini taşımaktadır. 

Schlebach Mini Prof Plus Çatı Kenet Makinası rahat taşınır

Hafif olması ve ergonomik gövdesi sayesinde kolaylıkla taşınabilir. Bununla birlikte güçlü ve sağlam kasası sayesinde en zorlu şantiye ortamlarında bile mükemmel performans sağlar.

Schlebach Mini Light Plus Çatı Kenet Makinası daima standart üretim yapar

Mini Light Plus'ta kenet yükseklik ölçüsü daima standarttır. Ayar kaçırmaz, makinadan çıkan her parça standart kenet yüksekliğinde yani 25mm'dir. Böylece eşsiz bir montaj deneyimi sunar. Parçalar birbirine rahatça kenetlenir. Tam olarak birbirine kenetlenen parçalar su geçirmez. Kısaca birbirinden farklı tüm malzemeler ile aynı kalite, hız ve maksimum kalınlık değerlerinde kusursuz kenet üretimi yapılır.

Schlebach Mini Prof Plus Çatı Kenet Makinası garantili ve uzun ömürlüdür

Alman Schlebach çatı kenet makinesi bir defa alınır; nesilden nesile, ömür boyu, yüzlerce projede güvenle çalışır, kazandırır, yüzünüzü güldürür. Hiçbir şantiyede sizi yarı yolda bırakmaz. Güçlü Alman motoru, son derece kaliteli iç aksamı, en iyi elektrik kontrol sistemi ve sahip olduğu kalite sertifikaları ile birlikte çatı kenet makinesi arayanların vazgeçilmezidir.